Zandbak schildpad

De aandoenlijke zandbak schildpad heeft al heel wat jonge harten veroverd! Deze plastic zandbak van het bekende speelgoedmerk Little Tikes nodigt zowel jongens als meisjes uit om te spelen. De zandbak met deksel en bodem biedt ruimte aan ongeveer 70 kg zand. Op de twee brede voorpoten kunnen kinderen comfortabel zitten. Na het spelen sluit je de zandbak gemakkelijk af met het stevige deksel.

 

Little Tikes schildpad zandbak

Little Tikes is een fabrikant van kleurig babyspeelgoed en robuust buitenspeelgoed. De glijbaantjes, loopauto’s, watertafels en speelhuisjes zijn bij velen bekend en geliefd. Ook deze schildpad zandbak van Little Tikes blinkt uit in aantrekkelijk design en duurzame vormgeving. De groene zandbak heeft de vrolijke vorm van een schildpad, met een vriendelijk gezicht en twee brede voorpoten waar kinderen op kunnen zitten. Deze zitjes zijn vormgegeven aan de buitenzijde en hebben daardoor geen invloed op de speelruimte in de zandbak. Het donkergroene schild van de schildpad fungeert als waterdicht deksel. Het deksel kun je aan het eind van de dag eenvoudig op de zandbak leggen en ligt stevig vast, zodat die er niet kan afwaaien met harde wind. Zo voorkom je dat het zand nat of vies wordt of dat er katten in het zand gaan poepen. De volgende dag kun je jouw kinderen er weer met een gerust hart in laten spelen!

Makkelijk op te zetten en te verplaatsen

Met de zandbak schildpad plaats je in een handomdraai een zandbak op elke plek die je maar wil: achter in de tuin, op het gras, het terras of zelfs op het balkon. Of de ondergrond nu nat of droog is; dankzij de stevige bodem blijft de onderkant vlak en is het zand altijd schoon en droog. Op de bodem staan leuke 3D-vormen waardoor kinderen gestimuleerd worden te graven. De groene kleurstelling past bovendien mooi in de buitenomgeving.

Formaat schildpad zandbak

De schildpad meet 109 lang (vanaf de kop) en 96,5 cm breed. De zandbak is met deksel 30,5 cm hoog, het speelgedeelte zelf is 18 cm hoog. De binnenste diameter van de zandbak is 86 cm. Er kan zo'n 70 kg speelzand in. De schildpad zandbak is geschikt voor kinderen van 1 tot 6 jaar.

Zandbak krab

Een leuke variant op de zandbak schildpad is de ‘Crabbie’ van het speelgoedmerk Step2. Deze rode zandbak krab heeft een net zo charmant uiterlijk en al even handig deksel, maar is met zijn 119.4 x 121.3 x 40.6 cm een stuk groter dan de zandbak schildpad. In de zandbak krab past maar liefst 135 kilo zand; bijna 2 keer zoveel als in de schildpad! De zandbak krab heeft een stevige rand waar kinderen op kunnen zitten. De brede krabbenscharen aan de voorkant bieden extra ruimte om op te zitten of iets lekkers neer te zetten. Ook de zandbak krab heeft een schild als deksel die het zand beschermt tegen regen, ongedierte en honden en katten. Dat maakt deze zandbak krab tot goed alternatief van de zandbak schildpad voor iedereen die een maatje groter zoekt!