Zandbak schelp

Uiteraard hebben wij de originele zandbak schelp in ons assortiment. In deze gecombineerde zandbak kunnen kinderen lekker met zand én water spelen. Met de deksel sluit je de zandbak af, zodat het zand schoon en droog blijft. De zandbak schelp biedt een speelse, praktische, veilige en schone manier van spelen.

Geen wonder dat deze schelp al ruim 25 jaar de meest populaire zandbak van Nederland en België is!

Spelen met zand en water in de zandbak schelp

De populaire zandbak schelp

De zandbak schelp werd een kwart eeuw geleden ontwikkeld door het Belgische bedrijf Paradiso Toys. Het ontwerp was een instant succes. Deze zandbak bestaat uit twee delen, zodat kinderen met zand en water kunnen spelen. Of je legt alle speelgoed in de deksel en creëert meer ruimte om te spelen in de zandbak zelf. Op een zomerse dag kan er lekker worden gepoedeld in de deksel. Na een dag speelplezier sluit je met de deksel de zandbak af en weet je zeker dat het zand niet vies of nat wordt. Zo is ook één van de grootste ergernissen van zandbakbezitters opgelost: kattenpoep in het zand! Bovendien is deze zandbak de eerste die overal gebruikt kan worden en in een handomdraai neergezet kan worden, zelfs op een klein balkon.

De echte zandbak schelp

Door de enorme populariteit wordt de zandbak schelp veel nagemaakt. De echte zandbak schelp van Paradiso Toys is echter de enige met het originele ontwerp. Belangrijker nog is de onverwoestbare kwaliteit van de Paradiso zandbak schelp. Dankzij het hoogwaardige en waterbestendige kunststof treedt er geen verkleuring op. Ook in de winter kan de schelp gewoon buiten blijven staan, zonder dat die lelijk wordt. Ook hoef je niet bang te zijn dat de schelp lek wordt of beschadigt. Het sterke kunststof voorkomt dat er gevaarlijke scheuren en scherpe randjes in de zandbak of deksel ontstaan. Dat is wel zo veilig!

Paradiso toys logo

Makkelijk op te zetten en te verplaatsen

Met deze zandbak schelp is timmeren, graven en zagen om een zandbak te maken in de tuin verleden tijd. Je kunt deze zandbak op elke gewenste plek neerzetten: in de tuin, op het balkon of op het terras. Of de ondergrond nu nat of droog is; dankzij de stevige bodem blijft het zand altijd schoon en droog. Wil je de zandbak in de zon zetten of juist in de schaduw houden? Geen probleem! De zandbak schelp is makkelijk te verplaatsen. Het hoogwaardige kunststof is overigens prima bestand tegen weersinvloeden en zal niet verkleuren. Wil je de schelp aan het einde van het seizoen toch liever binnen zetten? Dat kan heel eenvoudig. De plastic delen zijn prima te reinigen. Leg het deksel in de bodem en je kunt de zandbak schelp redelijk compact opbergen. Op deze manier kun je de zandbak schelp ook mee op vakantie nemen!

Zandbak schelp kleuren

Is de originele zandbak schelp blauw van kleur, tegenwoordig kun je ook kiezen voor andere kleuren: een roze zandbak schelp, een rode zandbak schelp,een gele schelp en sinds kort een groene zandbak schelp. Roze is erg leuk voor een meisjesgezin. De nieuwe groene zandbak schelp past natuurlijk perfect in de tuin!

Zandbak schelp formaten

De originele zandbak schelp is 87 bij 77,7 cm en 18 cm hoog. In de schelp en deksel kunnen twee kindjes naast elkaar spelen. Het formaat is compact genoeg om ook op een balkon te gebruiken. Heb je meer ruimte beschikbaar? Dan kun je ook kiezen voor een grote zandbak schelp. Deze zandbak schelp groot is verkrijgbaar in de kleur blauw en aanzienlijk groter van formaat. Met zijn afmeting van 102 x 88 x 20 cm is er ruimte genoeg om er met drie kindjes in te spelen.

 

Zandbak schelp tentje

Wil je graag dat je kinderen altijd in de schaduw kunnen spelen? Dan zijn er ideale pop-up tentjes verkrijgbaar die perfect om de zandbak schelp passen. Dit leuke speeltentje biedt bescherming tegen de zon en beschutting bij wind en een beetje regen.Het tentje heeft een open voorkant en staat in een handomdraai. Na het spelen vouw je hem makkelijk weer op en kun je hem in de bijgeleverde draagtas opbergen. Deze pop-up tentjes zijn ideaal om in de zomer in combinatie met de zandbak schelp op te zetten!