Annuleren

Mocht je er direct na je aankoop achter komen dat je de verkeerde zandbak hebt besteld of toch van de koop af wilt zien, dan kun je het beste direct contact met ons opnemen om de bestelling te annuleren. Is de zandbak al verzonden dan spreken we over annuleren en retourneren van de bestelling.

Om een bestelling te annuleren kunt ons mailen of bellen.

Telefoon: 0521-769017

Email: info@zandbakwinkel.nl

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering krijg je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Het volledige aankoopbedrag wordt gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 tot € 12,50 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via: info@zandbakwinkel.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mijn bestelling is niet compleet of beschadigd, wat te doen?
Neem contact met ons op, dan proberen wij je verder te helpen.